Τρόποι Πληρωμής

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε και να πληρώσετε με αντικαταβολή. Σε αυτή τη περίπτωση η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας και το κόστος αντικαταβολής είναι 2,70 €.

 

PAYPAL
Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα του PayPal λογαριασμού σας .

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα που ανήκει στην τράπεζα EUROBANK. Εκεί θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα μεταβείτε πίσω στο www.texi.gr και εμείς θα ενημερωθούμε από την τράπεζα για την επιτυχή πληρωμή.
Σας ενημερώνουμε ότι το www.texi.gr δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο αριθούς πιστωτικών καρτών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην παράγραφο στα "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.".

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα που ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.
Κατά την παραλαβή των προΪόντων θα σας ζητηθεί η επίδειξη της πιστωτικής που έγινε η αγορά και της αστυνομικής σας ταυτότητας.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και να αποσταλεί το αποδεικτικό πληρωμής με e-mail στο info@texi.gr.Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση των χρημάτων από την τράπεζα.

Σημείωση: εάν επιλέξετε προϊόντα τα οποία διατίθενται κατόπιν παραγγελίας εξωτερικού ή προΪόντα σε ειδικές διαστάσεις (πχ. καμπίνες μπάνιου ειδικών διαστάσεων) θα σας ζητηθεί προκαταβολή 50% της συνολικής αξίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και το υπόλοιπο ποσό κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Τράπεζα: Eurobank
Δικαιούχοι λογαριασμού: Ελένη Νικολοπούλου & Σια Οε
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0221.3602000.75571
IBAN: GR 0902 6022 10000 3602 000 75 571