Παραγγελία καμπίνας

Παραγγελία Κυκλικής Καμπίνας :

 

Παραγγέλνοντας κυκλική καμπίνα μπάνιου θα πρέπει πάντοτε να ελέγχετε την ακτίνα της ντουζιέρας που διαθέτετε.Οι καμπίνες μπάνιου της Dusar προσαρμόζονται κατά κανόνα σε ντουζιέρες με ακτίνα 500 mm, αλλά τα περισσότερα μοντέλα γίνονται κατά παραγγελία και με ακτίνα 550 mm.Το 95% των ντουζιέρων του εμπορίου έχουν ακτίνα 550 mm.

 

 

Παραγγελία Οποιασδήποτε Καμπίνας :

 

Παραγγέλνοντας καμπίνα μπάνιου θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνετε υπόψη τις εξωτερικές διαστάσεις της ντουζιέρας που διαθέτετε είτε είναι χτιστή, είτε κάποια ντουζιέρα του εμπορίου.

 

 

Παραγγελία Καμπίνας Τοίχο-Τοίχο:

 

Παραγγέλνοντας καμπίνα μπάνιου από τοίχο σε τοίχο θα πρέπει να κάνετε τρεις μετρήσεις της απόστασης από τοίχο σε τοίχο. Μία κάτω, μία στη μέση και μία πάνω και να λαμβάνετε υπόψη σας τη μικρότερη μέτρηση.

 

 

Ύψος Καμπίνας Μπάνιου :

 

Ανάμεσα στην καμπίνα και στο ταβάνι του μπάνιου θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 5 εκ για την κυκλοφορία του αέρα και των υδρατμών.

 

 

Ειδικές Παραγγελίες :

 

Η εταιρία μας έχει τμήμα ειδικών παραγγελιών με πολλές δυνατότητες.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για κατασκευή καμπίνας σε ειδικές διαστάσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αναλάβουμε τη μέτρηση και να σας κάνουμε σχετική προσφορά