Πλύσιμο-Φροντίδα

Χαλάκια μπάνιου

Για να απολαμβάνετε στο έπακρο τα χαλάκια σας, μπορείτε με απλή καθημερινή φροντίδα, να τα διατηρείτε στην καλύτερή τους κατάσταση για πολύ καιρό.

Ένα καθημερινό απαλό τίναγμα για να φεύγει η σκόνη, βοηθάει το πέλμα να “ξεκουράζεται” και να διατηρείται σαν καινούριο. Το ίδιο επίσης γίνεται με ένα σκούπισμα με την ηλεκτρική σας σκούπα στην πιο χαμηλή της δύναμη.

Τα χαλάκια μπάνιου που θα βρείτε στην TEXI κατασκευάζονται από τις ποιοτικότερες ίνες. Πλένονται στο πλυντήριο και στεγνώνουν σε στεγνωτήριο.
Πάντα να πλένετε τα χαλάκια ξεχωριστά από άλλα ρούχα, σε πρόγραμμα για ευαίσθητα, στην θερμοκρασία νερού που αναγράφεται στις οδηγίες τους, χρησιμοποιώντας ήπιο απορρυπαντικό, σε κανονική ταχύτητα.
Μην τα στύβετε, σιδερώνετε ή βάζετε να στεγνώσουν σε συσκευές παραγωγής θερμότητας. Στεγνώνουν στο στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία, ή το καλύτερο απ’ όλα είναι να τα αφήσετε να στεγνώσουν στην απλώστρα σας.
Μόλις στεγνώσουν τινάξτε τα απαλά μία-δύο φορές για να γίνει ξανά το πέλμα τους αφράτο και απαλό.

Βαμβακερά (cotton): Ενώ το χνούδι που αφήνει το βαμβάκι μειώνεται κατά την χρήση και τα πλυσίματα, είναι καλό να ελέγχετε πάντα το φίλτρο και τον κάδο του πλυντηρίου για τυχόν υπολείματα.

 

Αντιολισθητικά μπάνιου – ντουζιέρας

Μετά την χρήση ξεπλύντε και τις δύο πλευρές τους και αφήστε τα να στεγνώσουν.Τα αντιολισθητικά μας πλένονται στο πλυντήριο σε πρόγραμμα για ευαίσθητα στους 40° C. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε την μπανιέρα/ντουζιέρα σας στο σημείο όπου τοποθετείται το αντιολισθητικό σας διότι δεν θα κολλήσουν οι βεντούζες του ξανά όπως πρέπει σε επιφάνειες με υπολείμματα σαπουνιού κτλ.

 

  • Πλένονται σε πρόγραμμα για ευαίσθητα στους 40° C
  • Δεν σιδερώνονται
  • Χωρίς στύψιμο
  • Δεν μπάινουν σε στεγνωτήριο