Αρχική / Η εταιρία - Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα www.texi.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Eλένη Νικολοπούλου & ΣΙΑ OE με ΑΦΜ 084018230 , ΔΟΥ Κορωπίου, και εδρεύει στην Αθήνα, στα Γλυκά Νερά- 15354 - Τηλ: 210 6048247, Fax: 210 9822949.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας δεδομένων.Για να δημιουργήσετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και σε περίπτωση που η πληρωμή σας γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της.Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για τη δική σας ασφάλεια, η ιστοσελίδα www.texi.gr δε σας ζητά, ούτε πολύ περισσότερο αποθηκεύει, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εφόσον, στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, οδηγείστε σε ειδική ιστοσελίδα της Eurobank Cards, θυγατρικής της Τράπεζας Eurobank, η οποία σε ασφαλές περιβάλλον σας ζητά τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται κρυπτογραφημένα με τεχνολογία SSL, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet, αποκλειστικά στη Eurobank Cards για τον έλεγχο της κάρτας και την εκτέλεση της συναλλαγής.Ακολούθως, η Eurobank Cards ενημερώνει την ιστοσελίδα www.texi.gr για την επιτυχία ή όχι της συναλλαγής.Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας αυτής, www.texi.gr δε λαμβάνει γνώση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
H εταιρία Eλένη Νικολοπούλου & Σια OE δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.texi.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
1. Η εταιρία Ελένη Νικοποπούλου & Σια OE δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.
2. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.texi.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
3. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.texi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Το www.texi.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε και να πληρώσετε με αντικαταβολή. Σε αυτή τη περίπτωση η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας. Για παραγγελίες από 70€ και άνω τα μεταφορικά είναι εντελώς δωρεάν. Σε μικρότερες παραγγελίες χρεώνεστε 2,70€. 
Σημείωση: εάν επιλέξετε προϊόντα τα οποία διατίθενται κατόπιν παραγγελίας εξωτερικού ή προΪόντα σε ειδικές διαστάσεις (πχ. καμπίνες μπάνιου ειδικών διαστάσεων) θα σας ζητηθεί προκαταβολή 50% της συνολικής αξίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και το υπόλοιπο ποσό κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων.
 
PAYPAL
Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα του PayPal που θεωρείται από πολλούς ο ασφαλέστερος τρόπος αποστολής χρημάτων σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά πατήστε εδώ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Στην διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα μεταβείτε σε ασφαλή σελίδα που ανήκει στην τράπεζα EUROBANK. Εκεί θα βάλετε τα στοιχεία της κάρτας σας και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή. Εφόσον η πληρωμή ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα μεταβείτε πίσω στο www.texi.gr και εμείς θα ενημερωθούμε από την τράπεζα για την επιτυχή πληρωμή.
Σας ενημερώνουμε ότι το www.texi.gr δεν αποθηκεύει με κανένα τρόπο αριθούς πιστωτικών καρτών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην παράγραφο στα "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.".

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα που ενημερώνεστε για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.
Κατά την παραλαβή των προΪόντων θα σας ζητηθεί η επίδειξη της πιστωτικής που έγινε η αγορά και της αστυνομικής σας ταυτότητας.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και να αποσταλεί το αποδεικτικό πληρωμής στον αριθμό φάξ 2109822949 ή με e-mail στο texi@otenet.gr.Η αποστολή των προϊόντων θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση των χρημάτων από την τράπεζα.

Τράπεζα: Eurobank    
Δικαιούχοι λογαριασμού: Ελένη Νικολοπούλου & Σια Οε
Αριθμός λογαριασμού: 0026.0221.3602000.75571
IBAN: GR 0902 6022 10000 3602 000 75 571